Står du klar til å gå inn i rekkene som en av Norges mange pensjonister? Da må vi vel bare få si gratulere og takke for vel utført jobb! Ditt bidrag har vært uten sidestykke, og det mener vi av hele vårt hjerte – uansett hva du har jobbet med eller brukt tiden din til! Det er derfor høyst velfortjent at du nå endelig kan ta deg en pust i bakken og rett og slett bare nyte livet i lange drag – det skal bli godt tenker vi!

Det er noen som gruer seg til pensjonisttilværelsen og det kan naturligvis være mange grunner til akkurat dette. Noen føler at de har mye å gi ennå og slike mennesker er vi utrolig imponert over. Andre gruer seg kanskje til ikke å ha en jobb å gå til og ikke å ha noe meningsfylt som de kan fylle dagene sine med. Det vil bestandig være forskjellige ting som vil kunne bli vanskelig i livet som pensjonist, men vi skal prøve å gi deg noen oppmuntrende ord på veien.

For det første mener vi virkelig det vi sa i starte: ta deg en pause, slapp av, for det har du virkelig gjort deg fortjent til. Bruk tiden din til noe som du kanskje ikke har hatt anledning til før. Sitt oppe og snakk om nettene. Reis på sydentur når du vil. Kjøp deg en hytte som du kan pusle med. Poenget vårt er: du står ikke ansvarlig for noen, og du kan gjøre som du vil. Pensjonisttiden er gull verdt og du skal ikke grue deg!

Du skal spekulere over hva du har aller mest lyst til og faktisk være så skamløs at du rett og slett gjennomfører det! Ikke tenk på noen andre enn din eventuelle ektefelle, og ikke synk sammen etter at arbeidslivet er over. Når arbeidslivet er over er det bare ‘arbeids’ som er borte, og hva gjenstår da? Jo, ‘livet’!